Na ruim 10 jaar houdt Kort Jakje een jaartje pauze

Hopelijk tot volgend jaar!

B&B Kort Jakje

Kort Jakje

Bed & breakfast voor 2 tot 3 personen

In een uniek straatje midden in de historische binnenstad van Zwolle vind je Kort Jakje, een stijlvol gerenoveerd pakhuisje waarin een bed & breakfast voor 2 tot 3 personen is gevestigd. Het hele pakhuisje heb je tot je beschikking. Het is van alle gemakken voorzien met lekker veel privacy. Restaurant, musea, theater... alles op loopafstand. Een perfecte locatie om de stad te verkennen. In de B&B zit een ingerichte keuken, koffie en thee is aanwezig, bedden zijn opgemaakt én er liggen handdoeken klaar.

360ยบ view
In de buurt

In de buurt

Een Unieke Bed and breakfast in omgeving zwolle

Historische binnenstad

De Hanzestad Zwolle; nog terug te zien in de Sassenpoort, de oude stadsmuur, de Peperbus én de vele kerken.

Winkels

Leuke bijzondere én originele winkeltjes, zowel voor cadeau, kunst, boeken als kleding. Loop eens door de Sassenstraat (oa JOJO& Millows en Sassy) maar ook aan de andere kant van de stad naar Waanders in de Broeren en het kledingwinkeltje La Ropa.

Culinair & cultureel

Veel goede restaurants zoals het Pestengasthuys, Thais restaurant Bayok, Winkelcafe de Engel,Italiaans rest D'Andrea's, Bokkers te Buiten, Brasserie Janssen en natuurlijk de Librije! Wij adviseren graag én reserveren desgewenst!

En Zwolle heeft een groot aanbod aan voorstellingen in de theaters, filmhuis of bioscoop. Museum de Fundatie (om de hoek..) biedt boeiende exposities.

Zwolle festival stad

wat is er te doen in Zwolle

 

Voor meer informatie kijk je op  indebuurt  / Pathé / filmtheaterfraterhuis

Zwolle Hanzestad